Warning: A non-numeric value encountered in /zamek/plugins/system/helix3/core/helix3.php on line 484

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /zamek/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 85

Dzikie drużyny na start! Zapisy do 11 maja

Przed nami osiemnasta już edycja Turnieju Dzikich Drużyn rozgrywanego tradycyjnie o puchar Stowarzyszenia „Zamek”. Rozgrywki odbędą się 26 maja, ale na zgłoszenia drużyn organizatorzy czekają tylko do 11 maja, zatem czas pomyśleć o zebraniu drużyny i wypełnieniu deklaracji udziału.

Mecze rozgrywane będą na obiektach sportowych w Chodakowie, czyli stadionie MOSiR oraz boiskach Szkoły Podstawowej nr 7. Poniżej znajduje się regulamin imprezy wskazujący – kto, do kiedy i jak powinien skutecznie zgłosić drużynę do rozgrywek.

Imprezę organizuje Stowarzyszenie Odnowy Sochaczewa „Zamek”, Maciej Małecki poseł na Sejm RP i Burmistrz Miasta Sochaczew Piotr Osiecki we współpracy ze Starostą Sochaczewskim Jolantą Gontą, MOSiR Sochaczew, KS Bzura, Płockim Okręgowym Związkiem Piłki Nożnej, Dragon Fight Club, Szkołą Podstawowa nr 7 w Sochaczewie i Klub Wolontariuszy MOPS Sochaczew.

Tekst: www.sochaczew.pl

Formularze do pobrania

MFO SA sponsorem XIX Turnieju Dzikich Dr…

🔥🔥Co nas bardzo cieszy do grona Sponsorów TDD dołączyła kolejna firma lokalna 👏👍🏆 a zatem oficjalnie informujemy, że Sponsorem XIX Turnieju Dzikich Drużyna jest MFO SA MFO SA jest liderem rynku zimnogiętych...

Ruszają zapisy na Turniej Dzikich Drużyn…

Uwaga! Od 16 kwietnia ruszają zapisy na Turniej Dzikich Drużyn 2019! Informacje na plakacie. Formularze zgłoszeniowe do pobrania. Link pod plakatem.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME