Warning: A non-numeric value encountered in /zamek/plugins/system/helix3/core/helix3.php on line 484

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /zamek/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 85

Maciej Małecki wspomina Kazimierza Kwiatkowskiego

Z głębokim smutkiem przyjąłem wiadomość, że odszedł od nas Pan Kazimierz Kwiatkowski, jeden z najaktywniejszych uczestników Rodzinnego Rajdu Rowerowego im. Tadeusza Krawczyka po Ziemi Sochaczewskiego, patriota, pasjonat turystyki, niezwykle zaangażowany w promocję Sochaczewa i Ziemi Sochaczewskiej, a jednocześnie niezwykle skromny i życzliwy człowiek.

Pan Kazimierz w peletonie Rodzinnego Rajdu Rowerowego był „od zawsze”. Angażował się w nasze przygotowania, podpowiadał nowe, ciekawe trasy, pomagał w ich opracowaniu.

A przede wszystkim od lat dokumentował Rodzinny Rajd Rowerowy. Dzięki zdjęciom i filmom Pana Kazimierza na portalach społecznościowych wielu z nas mogło wracać do wakacyjnych wrażeń przez cały rok. Dlatego wielu z nas trudno pogodzić się z tym, że już nigdy nie wyruszymy razem na trasę.

Panie Kazimierzu będzie nam Pana bardzo brakowało. Ale głęboko wierzę, że z Nieba będzie Pan czuwał nad naszym Rajdem. Razem ze śp.Tadeuszem Krawczykiem, Franciszkiem Wilczkowskim i innymi kolegami, którzy już odeszli do Pana Boga. Spoczywaj w pokoju.

MFO SA sponsorem XIX Turnieju Dzikich Dr…

🔥🔥Co nas bardzo cieszy do grona Sponsorów TDD dołączyła kolejna firma lokalna 👏👍🏆 a zatem oficjalnie informujemy, że Sponsorem XIX Turnieju Dzikich Drużyna jest MFO SA MFO SA jest liderem rynku zimnogiętych...

Ruszają zapisy na Turniej Dzikich Drużyn…

Uwaga! Od 16 kwietnia ruszają zapisy na Turniej Dzikich Drużyn 2019! Informacje na plakacie. Formularze zgłoszeniowe do pobrania. Link pod plakatem.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME